۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۳
کد مطلب : ۱۸۶۴۳۳

مترو از امروز ۲۴ ساعته شد

لطفی گفت که «تا ساعت یک بامداد روز سه‌شنبه، ۱۶ تیر، خدمات مترو به‌صورت ۲۴ ساعته و رایگان است و در صورت نیاز، این روند ادامه خواهد یافت.»
مترو از امروز ۲۴ ساعته شد
مراسم بدرقه امام شهید آغاز شد. مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: «مترو را به‌صورت ۲۴ ساعته فعال کرده‌ایم.»
   مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب از امروز آغاز و تا پایان روز دوشنبه ادامه دارد.مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه لطفی گفت که «تا ساعت یک بامداد روز سه‌شنبه، ۱۶ تیر، خدمات مترو به‌صورت ۲۴ ساعته و رایگان است و در صورت نیاز، این روند ادامه خواهد یافت.»شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از روز گذشته محدودیت‌هایی اعمال کرده و قطارها در ایستگاه‌های شهید بهشتی و مصلی توقف نمی‌کنند.از صبح امروز تمامی قطارهای مترو وارد مدار شده‌اند و سرفاصله حرکت قطارها به کمتر از ۵ دقیقه رسیده است. مدیرعامل مترو می‌گوید که «دقایقی پیش ایستگاه‌های تقاطعی دروازه دولت و تئاتر شهر با ازدحام جمعیت مواجه شدند که با اعزام قطارهای فوق‌العاده، وضعیت مسیر کنترل شد.»
منبع:فارس 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


وقتی حقیقت دیر می‌رسد
امیرحسین فرامرزی/تحلیلگر مسائل سیاسی
اعلام آمادگی به رییس جمهور برای راهبری مدیریت مصرف سوخت و انرژی
محسن بیگلربیگی /رییس کمیته صنایع پایین دست و بالادست صنعت نفت اتاق بازرگانی ایران و کارشناس ارشد تبدیل انرژی
دکترین گذار از خام‌فروشی مدرن به تاب‌آوری پویا
سیدرضا حسینی/کارشناس پتروشیمی