۴
۲
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۵
کد مطلب : ۱۸۷۹۶۹
کارشناس ارشد بازار سرمایه در استودیو «نفت ما»:

حفظ ثبات مدیریتی هلدینگ خلیج فارس حمایت از یک فرد نیست؛ حمایت از منافع میلیون‌ها سهامدار است/ نباید خلیج فارس قربانی بی ثباتی مدیریتی شود

مریم علیزاده/نفت ما
همایون دارابی، کارشناس ارشد بازار سرمایه در گفت‌وگو با «نفت ما» با اشاره به اتفاقات رخ داده در هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس گفت: «امروز هلدینگ خلیج فارس فقط یک شرکت نیست؛ یکی از مهم‌ترین پیشران‌های اقتصاد، بازار سرمایه و صنعت پتروشیمی کشور است. هر خبر یا گمانه درباره بی‌ثباتی مدیریتی، قبل از هر چیز به اعتماد بازار، سهامداران و روند اجرای پروژه‌های بزرگ آسیب می‌زند».
فایل ویدیو
همایون دارابی، کارشناس ارشد بازار سرمایه با حضور در استودیو «نفت ما» با اشاره به اتفاقات رخ داده در هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس گفت: امروز هلدینگ خلیج فارس فقط یک شرکت نیست؛ یکی از مهم‌ترین پیشران‌های اقتصاد، بازار سرمایه و صنعت پتروشیمی کشور است. هر خبر یا گمانه درباره بی‌ثباتی مدیریتی، قبل از هر چیز به اعتماد بازار، سهامداران و روند اجرای پروژه‌های بزرگ آسیب می‌زند.
جالب است که بزرگ‌ترین شرکت‌های دنیا با برنامه‌های ۵، ۱۰ و حتی ۱۵ ساله اداره می‌شوند. اما در اینجا بیشتر از آنکه بر برنامه و عملکرد مدیران تمرکز شود، اهتمام بر برکناری و بی ثباتی مدیران است.
وی افزود: اگر مدیری عملکرد ضعیفی داشته باشد، تغییر او منطقی است؛ اما اگر بحث تغییر، بدون استناد به ضعف عملکرد و در میانه حساس‌ترین شرایط صنعت مطرح شود، این سؤال جدی ایجاد می‌شود که هزینه این بی‌ثباتی را چه کسی پرداخت خواهد کرد؟
دارابی تاکید کرد: حفظ ثبات مدیریتی، حمایت از یک فرد نیست؛ حمایت از منافع میلیون‌ها سهامدار، حفظ ارزش دارایی‌های ملی و تداوم مسیر توسعه بزرگ‌ترین هلدینگ پتروشیمی کشور است.
در شرایطی که صنعت پتروشیمی با چالش‌های متعددی روبه‌روست، هرگونه بی‌ثباتی مدیریتی می‌تواند هزینه‌های سنگینی برای سهامداران، پروژه‌های توسعه‌ای و اقتصاد کشور به همراه داشته باشد. مدیریت یک مجموعه در این ابعاد، پروژه‌ای کوتاه‌مدت نیست که هر چند ماه یک‌بار با تغییر افراد، مسیر آن از نو تعریف شود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آفرین تسلط خوبی دارید به کارتان ادامه بدهید
احمدی
مگر در ایران قحط رجال ه که پیرمردی که به گفته خودش 40 سال وزیره و به همه الیگارشی های بعد انقلاب هم وصله باید با لابی بمونه و گند مضاعف بزنه به پتروشیمی های زیر مجموعه هلدینگ