کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

نخستین راننده نفتکش دارای مدرک دکترا در منطقه شاهرود

23 تير 1402 ساعت 10:46

یکی از رانندگان نفتکش شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه شاهرود با کسب مدرک دکترا به عنوان نخستین راننده نفتکش دارای مدرک دکترا در سطح مناطق 37گانه شرکت ملی پخش لقب گرفت.


به گزارش نفت ما ، علی رهبری به عنوان نخستین راننده نفتکش که در تأسیسات و عملیات انبار نفت شهید قوسی ناحیه دامغان در کنار این فعالیت طاقت‌فرسا در زمینه علمی نیز با تلاش و کوشش موفق به دریافت مدرک دکترای کشاورزی شد.
سعید خادمیان، مسئول روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه شاهرود در این باره گفت: با وجود پرچالش بودن شغل رانندگی و صرف زمان طولانی، این راننده  با کوشش و پشتکار این موفقیت را به دست آورده و از کسب تحصیل با توجه به ماهیت شغل اصلی باز نمانده است که قطعاً این اقدام در رشد، بالندگی و توسعه شرکت ملی پخش و ناوگان حمل و نقل، نقش به سزایی خواهد داشت.
علی رهبری، علاقه و اشتیاق خود در رانندگی را توأم با علاقه به تحصیل عنوان کرد و گفت: ظرفیت و پتانسیل این حوزه در تمام ابعاد اعم از نیروی کار ماهر می‌تواند نقش بسیار تعیین‌کننده‌ای در تمامی مشاغل به ویژه این حرفه داشته باشد و همچنین بالا بردن راندمان تولید علم در کنار کسب و کار شرکت ملی پخش می‌تواند یکی از مشوق‌های اصلی این حیطه و قلمرو کاری باشد.
بر پایه این گزارش، وی گواهینامه پایه یکم خود را در سال 97 اخذ کرده که ورود به این عرصه مانع از ادامه تحصیل و کسب مدارج بالا برای وی نشده و در تیر ماه سال جاری موفق به اخذ مدرک دکترای کشاورزی از دانشگاه آزاد شهرستان دامغان شد که به این ترتیب به عنوان اولین راننده حمل فرآورده‌های نفتی با مدرک دکترا در سطح شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران لقب گرفت.
 
 


کد مطلب: 156709

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/news/156709/نخستین-راننده-نفتکش-دارای-مدرک-دکترا-منطقه-شاهرود

نفت ما
  https://www.naftema.com