کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

حکم اعدام شرور مسلح "عباس کورکوری" اجرا شد

21 خرداد 1404 ساعت 8:14

پرونده این شرور پس از طی تشریفات دادرسی و صدور دادنامه از دادگاه انقلاب اهواز به سه فقره مجازات اعدام محکوم و حکم صادره در دیوان‌عالی کشور نیز ابرام شده است.


به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،عباس کورکوری به‌جرم محاربه از طریق کشیدن سلاح به‌قصد جان و ارعاب مردم، افساد فی الارض از طریق ارتکاب جنایت به‌وسیله تیراندازی با سلاح جنگی، تشکیل و عضویت در گروه باغی از طریق اقدام مسلحانه به دار مجازات آویخته شد.
 عباس کورکوری که به‌جرم محاربه از طریق کشیدن سلاح به‌قصد جان و ارعاب مردم، افساد فی الارض از طریق ارتکاب جنایت به‌وسیله تیراندازی با سلاح جنگی، تشکیل و عضویت در گروه باغی از طریق اقدام مسلحانه به اعدام محکوم شده بود، به دار مجازات آویخته شد.
بنا بر این گزارش، در راستای تأمین امنیت عمومی، و با توجه به درخواست‌های مکرر مردمی مبنی بر برخورد قاطع دستگاه قضایی با عوامل مخل امنیت و آسایش مردم در استان، شرور باسابقه عباس کورکوری معروف به مجاهد که سابقه شرارت‌های متعددی همچون اخلال در نظم از طریق تیراندازی با سلاح گرم، ضرب‌وجرح عمدی با سلاح سرد، تخریب اموال عمومی و خصوصی، حمل سلاح غیرمجاز، سرقت، خرید و فروش مواد مخدر و مشروبات الکلی در پرونده خود داشته و از عوامل اصلی ناآرامی‌های سال‌های گذشته در شهرستان ایذه نیز بوده است که منجر به شهادت و مجروح شدن تعدادی از شهروندان این شهرستان شده است، با اجرای حکم اعدام به دار مجازات آویخته شد.
پرونده این شرور پس از طی تشریفات دادرسی و صدور دادنامه از دادگاه انقلاب اهواز به سه فقره مجازات اعدام محکوم و حکم صادره در دیوان‌عالی کشور نیز ابرام شده است.


کد مطلب: 172004

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/news/172004/حکم-اعدام-شرور-مسلح-عباس-کورکوری-اجرا

نفت ما
  https://www.naftema.com