کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

قیمت برنج ایرانی تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد

4 مرداد 1404 ساعت 15:48

عضو انجمن تولیدکنندگان برنج ایران اظهار کرد: قیمت برنج ایرانی در نهایت تا دو هفته آینده به ۲۷۰ تا ۲۸۰ تومان می‌رسد.


به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،عضو انجمن تولیدکنندگان برنج ایران اظهار کرد: قیمت برنج ایرانی نهایت تا دو هفته آینده به ۲۷۰ تا ۲۸۰ تومان می‌رسد.
  امیر آقاجانیان- عضو انجمن تولیدکنندگان برنج ایران اظهار کرد: قیمت برنج ایرانی در نهایت تا دو هفته آینده به ۲۷۰ تا ۲۸۰ تومان می‌رسد.  
وی افزود: قاعدتا واردات تأثیر مستقیمی بر قیمت برنج و تنظیم بازار دارد و با مطالعه اخبار مشاهده کردم که دولت محترم تصمیم به حذف ارز ترجیحی از واردات برنج دارد که اگر این ارز هم حذف شود و واردات با ارز آزاد انجام شود، طبیعتا نه تنها تأثیری بر کاهش قیمت نخواهد داشت بلکه افزایش قیمت برنج خارجی را مشاهده خواهیم کرد که تأثیری هم بر برنج ایرانی می‌گذارد.


کد مطلب: 172707

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/news/172707/قیمت-برنج-ایرانی-دو-هفته-آینده-کاهش-می-یابد

نفت ما
  https://www.naftema.com