کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مرگ دلخراش دو کارگر سوخت‌بر

12 مهر 1404 ساعت 11:16

  روز گذشته، در محور بزمان به ایرانشهر استان سیستان و بلوچستان، یک خودرو وانت نیسان که حامل کارگران سوخت‌بر بود، دچار حادثه شد و واژگون گردید.


به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،واژگونی خودرو نیسان در محور بزمان به ایرانشهر، جان یک کارگر سوخت‌بر ۲۳ ساله را گرفت و راننده را به شدت مجروح کرد؛ سوخت‌بری همچنان تنها منبع درآمد بسیاری از خانواده‌های سیستان و بلوچستان است.
  روز گذشته، در محور بزمان به ایرانشهر استان سیستان و بلوچستان، یک خودرو وانت نیسان که حامل کارگران سوخت‌بر بود، دچار حادثه شد و واژگون گردید.
مرگ دلخراش و جراحت راننده
در این رویداد تلخ، راننده جوان به نام عرفان (یحیی) اسماعیل‌زهی دچار جراحت شدید شد؛ اما شاگرد راننده، محمد بمپوری که تنها ۲۳ سال سن داشت، به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.
سوخت‌بری؛ راهی پرمخاطره اما اجتناب‌ناپذیر
شغل سوخت‌بری همچنان به عنوان تنها منبع درآمد برای بسیاری از خانواده‌های منطقه سیستان و بلوچستان شناخته می‌شود. این وضعیت نتیجه نبود شغل پایدار و مشکلات معیشتی در این منطقه از کشور است.

 


کد مطلب: 173820

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/news/173820/مرگ-دلخراش-دو-کارگر-سوخت-بر

نفت ما
  https://www.naftema.com