کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

عزل فرزین تکذیب شد

26 مهر 1404 ساعت 13:42

یکی از رسانه‌ها به نقل از یک منبع آگاه ادعا کرده بود که اختلافات جدی میان مدنی‌زاده، وزیر اقتصاد، و فرزین درباره سیاست‌های پولی و ارزی، به همراه انتقادات گسترده بخش خصوصی، موجب شده است که تغییر مدیریت بانک مرکزی در دستور کار قرار گیرد.


به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،به گفته مدیر روابط عمومی بانک مرکزی کناره‌گیری فرزین از بانک مرکزی کذب است.
 مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی با بیان اینکه کناره‌گیری «فرزین» از بانک مرکزی کذب محض است، گفت که هم اینک جلسه معاون اول درباره کالا برگ در حال برگزاری است و این جلسه با حضور تمام مسئولان کشور و همچنین با حضور آقای فرزین برگزار شده و در این جلسه درباره موضوعات مرتبط با حل معیشت مردم تصمیم گرفته می‌شود.
 دو روز پیش یکی از رسانه‌ها به نقل از یک منبع آگاه ادعا کرده بود که اختلافات جدی میان مدنی‌زاده، وزیر اقتصاد، و فرزین درباره سیاست‌های پولی و ارزی، به همراه انتقادات گسترده بخش خصوصی، موجب شده است که تغییر مدیریت بانک مرکزی در دستور کار قرار گیرد.
عبدالناصر همتی، طهماسب مظاهری و حسین قضاوی نیز افرادی بودند که گفته شده بود احتمال دارد یکی از آن‌ها جایگزین فرزین شود.


کد مطلب: 174030

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/news/174030/عزل-فرزین-تکذیب

نفت ما
  https://www.naftema.com