کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در گفت و گو با نفت ما تاکید کرد:

حل دعوای پتروشیمی های جم و مهر از طریق میانجیگری توسط ان پی سی

 ممنوعیت صادرات پی وی سی و پلی پروپیلن لغو شده است

19 ارديبهشت 1404 ساعت 10:51

عباس زاده گفت: این یک پرونده حقوقی است و مراحلش در حال طی شدن است و در حال مذاکره با سهامداران مجموعه هستیم و چندین جلسه هم برگزار شده و انشاا... بتوانیم توافق را تا قبل از اینکه پروسه سختر شود بگیریم.


حسن عباس زاده، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حاشیه بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت در پاسخ به سوال نفت ما در خصوص نقش این شرکت به عنوان رگولاتوری و حاکمیتی در پرونده دعوای بین پتروشیمی های مهر و جم که بازتاب بین المللی هم داشته چیست، گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حال حاضر هیچ سهامی در شرکت های پتروشیمی ندارد و تنها نقش بی طرفی دارد و بیشتر به عنوان داوری و میانجیگری در اختلافات فعالیت می کند، اگر در جریان باشید در سال ۱۴۰۰ که اختلافات زیادی بین شرکت ها در بحث یوتولیتی وجود داشت شروع کردیم و خوشبختانه با تعاملاتی که ایجاد شد و همگرایی که بین هلدینگ ها بود توانسته ایم براساس یک مصوبه ای که از هیئت دولت گرفته ایم با توجه به نقش داوری حکم حاکمیتی را صادر کردیم و خوشبختانه به نتایج خوبی هم رسیدیم. در خصوص اختلافات این دو شرکت هم، این یک پرونده حقوقی است و مراحلش در حال طی شدن است و در حال مذاکره با سهامداران مجموعه هستیم و چندین جلسه هم برگزار شده و انشاا... بتوانیم توافق را تا قبل از اینکه پروسه سختر شود بگیریم.
وی در خصوص دیگر سوال خبرنگار نفت ما درباره بازنگری طرح های پتروشیمی که خوراک کافی ندارند و چگونه باید زنجیره ارزش را توسعه دهند نیز گفت : براساس آیین نامه که معاون اول ریاست جمهوری ابلاغ کرده اند که شرکت های پتروشیمی می توانند در حوزه بالادست ورود پیدا کنند و توسعه میادین گازی را داشته باشند حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید خوراک اضافه خواهد شد. همچنین با جمع آوری گازهای همراه و براساس مطالعات صورت گرفته در سال آینده افزایش دریافت خوراک را خواهیم داشت و می توانیم زنجیره ارزش را پیش ببریم.
عباس زاده همچنین در خصوص ممنوعیت صادرات PVC و پلی پروپیلن گفت: ممنوعیت صادراتی نداریم ولی عوارض صادرات افزایش پیدا کرده که در حال رایزنی با وزارت صمت هستیم تا این عوارض را به حدود ۵ درصد کاهش دهیم.


کد مطلب: 171411

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/video/171411/حل-دعوای-پتروشیمی-های-جم-مهر-طریق-میانجیگری-توسط-ان-پی-سی

نفت ما
  https://www.naftema.com