۲
۳
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
کد مطلب : ۱۷۱۹۳۳
تصویر اختصاصی «نفت ما» از ادامه فلرسوزی ها در عسلویه؛ 

وقتی وعده‌ها بی‌نتیجه می ماند

برآوردها نشان می‌دهد سالانه بیش از ۲۱ میلیارد مترمکعب گاز در مشعل‌های این منطقه سوزانده می‌شود؛ موضوعی که نه تنها خسارات گسترده‌ای به محیط زیست وارد می‌کند، بلکه سالانه حدود ۸ میلیارد دلار عدم‌النفع اقتصادی برای کشور به همراه دارد.
فایل ویدیو
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،با وجود وعده‌های متعدد در خصوص مهار فلرینگ در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه)، همچنان شاهد ادامه‌دار بودن این پدیده آلاینده و زیان‌بار هستیم.
تصاویر اختصاصی «نفت ما» ثبت‌شده در تاریخ ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ از عسلویه، گواه روشنی بر تداوم فلرسوزی در یکی از مهم‌ترین قطب‌های انرژی کشور است. برآوردها نشان می‌دهد سالانه بیش از ۲۱ میلیارد مترمکعب گاز در مشعل‌های این منطقه سوزانده می‌شود؛ موضوعی که نه تنها خسارات گسترده‌ای به محیط زیست وارد می‌کند، بلکه سالانه حدود ۸ میلیارد دلار عدم‌النفع اقتصادی برای کشور به همراه دارد.
این در حالی است که مسئولان صنعت نفت بارها وعده داده بودند پروژه‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت (گازهای فلر) در عسلویه به بهره‌برداری می‌رسد. اما آنچه در عمل مشاهده می‌شود، تداوم روندی است که مغایر با اهداف توسعه پایدار، کاهش آلاینده‌ها و بهره‌وری در صنعت نفت و گاز کشور است.
ادامه این روند می‌تواند تبعات زیست‌محیطی، اقتصادی و بین‌المللی قابل توجهی برای ایران به همراه داشته باشد .
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


حرف مفت مسوولین که کنتور نمی اندازه‌. این موضوع از سال ۱۳۸۰ سر زبان ها بوده و وعده و وعیدهای دولت های مختلف و الان هم که دیگه پولی در خزانه نمونده.حتی برای هزینهای جاری و بعضا ضروری کشور مثل واردات دارو.
بنهوش ناصری
لطفا از آقای امین نژاد در هلدینگ بپرسید که با مجبور کردن پیمانکار به خرید تجهیزات اشتباه برای کاهش فلر، چه فاجعه‌ای را رقم زده‌اند؟!

اول جیب من، دوم منافع من و سپس منافع ملی!
امیر آذری
سوزاندن گاز (گاز فلر) بخشی از جاسوسی صنعتی برای نابودی ایران و دارایی‌های آن است. با وجود اینکه قبل از انقلاب، پروژه‌های متعددی برای جمع‌آوری گازهای مشعل (آماک) و تزریق مجدد آنها به میادین قدیمی یا استفاده از آنها به عنوان خوراک برای واحدهای پتروشیمی وجود داشت. پروژه اخیر جمع‌آوری فلر پس از ۴۰ سال توسط آقای ا... در هلدینگ خلیج فارس در حال اجرا است!
آنها به جای استفاده از جدیدترین فناوری برای واحدهای غیرمتمرکز، فناوری قدیمی را کپی کردند که ۴۰٪ بیشتر از فناوری جدید هزینه دارد. (زنده باد تحریم! کاسبان تحریم!)

فاجعه اینجاست که این مدیر (آقای الف...) با سابقه جرایم مالی، مسئول چنین پروژه‌های مهم و استراتژیکی است.

اولین کاری که او انجام داده، تأمین منافع مالی خودش با مجبور کردن پیمانکارانی مانند پیدک در شیراز به خرید از شرکت‌های چینی با پایین‌ترین کیفیت و فناوری نادرست بوده است.

سپس برای سرپوش گذاشتن بر اعمال غیرقانونی خود، شعار تولید محلی را مطرح کرد! سپس او یک پروپاگاندا راه انداخت و از شرکتی به نام کمپرسور P... خواست تا با یک شرکت چینی ناشناخته و بدون هیچ تجربه‌ای در این زمینه همکاری کند. یعنی دو شرکت ناشناخته و بی‌تجربه در چنین پروژه مهمی! نتیجه این است که گازهای فلر (FLARE GAS) همچنان در حال سوختن است و سرمایه کشور نابود می‌شود، در حالی که کمپرسورها در تمام آزمایش‌های فنی مردود شده‌اند. اما حساب بانکی آقای الف... در حال پر شدن است...

غم انگیزترین قسمت این فاجعه این است که آقای الف ... به سمت قائم مقام مدیرعامل هلدینگ...... ارتقا پیدا می کند.
جاسوسی صنعتی! الی کوهن ایرانی!