۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
کد مطلب : ۱۵۳۹۹۱

کشف ۹۳۰ هزار لیتر فرآورده‌ نفتی قاچاق در هرمزگان

فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: ماموران انتظامی استان در راستای اجرای طرح عملیاتی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مقابله با قاچاقچیان سوخت، طی ۲ هفته ۹۳۰ هزار لیتر فرآورده نفتی قاچاق را شناسایی و کشف کردند.
کشف ۹۳۰ هزار لیتر فرآورده‌ نفتی قاچاق در هرمزگان
   به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"، سردار غلامرضا جعفری در تشریح این خبر افزود: طرح عملیاتی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مقابله جدی با قاچاقچیان سوخت به منظور جلوگیری از هدر رفت سرمایه‌های ملی، به مدت ۲ هفته در سطح استان اجرا شد.
وی بیان کرد: در این طرح که با پایش مستمر نقاط جرم خیز و گلوگاه‌های سطح استان اجرا شد، ۱۰۴ دستگاه خودرو سبک و سنگین حامل سوخت قاچاق شناسایی و توقیف شدند.
فرمانده انتظامی هرمزگان تصریح کرد: در این طرح با تلاش همه‌جانبه صورت گرفته در مجموع ۹۳۰ هزار لیتر گازوییل قاچاق کشف و تعداد ۱۷۲ متهم دستگیر و متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
سردار جعفری ضمن تاکید بر استمرار طرح‌های عملیاتی مبارزه با قاچاق در تمام نقاط استان، ارزش سوخت‌های قاچاق کشف شده در این طرح را ۲۶۱ میلیارد ریال عنوان کرد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی