۱
۲
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
کد مطلب : ۱۷۰۶۲۱

موافقت با واگذاری سهام پتروشیمی خلیج فارس به تامین اجتماعی

این اقدامات به‌منظور تأدیه بدهی قطعی دولت به سازمان تأمین اجتماعی و در راستای اجرای قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی انجام شده است و تصویب نهایی این واگذاری در هیأت وزیران انجام خواهد شد.
موافقت با واگذاری سهام پتروشیمی خلیج فارس به تامین اجتماعی
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،در راستای تادیه مطالبات سازمان از دولت با واگذاری سهام پتروشیمی خلیج فارس و دو شرکت دیگر به تامین اجتماعی موافقت شد البته تصویب نهایی این واگذاری در هیأت وزیران انجام خواهد شد.
  هیات واگذاری در چهارصد و سی‌امین جلسه خود تصمیمات کلیدی در خصوص واگذاری سهام و دارایی‌های دولتی اتخاذ کرد؛ یکی از این مصوبات واگذاری ۴ درصد سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس به ارزش ۶۲ هزار میلیارد تومان بود.
نکته مهم در این واگذاری این خواهد بود که این سهام غیرمدیریتی بوده و مشمول دستورالعمل اجرایی روش انتخاب مشتریان راهبردی نخواهد بود.
هیات واگذاری در همین حال به بررسی نحوه اختصاص سهام به‌منظور تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی موضوع بند ۵ تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ پرداخت.
باتوجه‌به موافقت مراجع ذی‌صلاح از جمله دیوان محاسبات کشور و سازمان بازرسی کل کشور، واگذاری بخشی از سهام متعلق به دولت در سه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس (هلدینگ)، توسعه نیشکر و صنایع جانبی و ایران‌ترانسفو به سازمان تأمین اجتماعی به‌صورت مستقیم و بدون برگزاری مزایده عمومی موافقت شد.
این اقدامات به‌منظور تأدیه بدهی قطعی دولت به سازمان تأمین اجتماعی و در راستای اجرای قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی انجام شده است و تصویب نهایی این واگذاری در هیأت وزیران انجام خواهد شد.
شایان ذکر است؛ این اقدام در راستای مصوبه یکصد و هجدهمین جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا صورت گرفته است.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


مهندس بهزاد
دولت و نظام ورشکسته شده و برای تأمین بودجه و ادامه حکومت دست به ……… خواهد زد.اینکار صحیح نیست حق گروه زیادی از کارکنان و سهامداران از بین رفت.
دروغ روی دروغ

آیا خجالت نمی‌کشید؟

به هرمز و مدیرش نگاه کنید که در ترکیه اسکی روی آب انجام می‌دهد، در حالی که کشور مورد حمله قرار گرفته بود!

به الماس نگاه کنید، که یک پیمانکار به نام PIDEC در شیراز پروژه را نابود کرد و آقای شریعتمداری عملاً اجازه آن را داد.