نکته ای مهم در حکم دادگاه تجدیدنظر پرونده پتروشیمی مهر؛
حمایت قوه قضاییه از سرمایه گذار خارجی بواسطه تضمین دولت ایران
حکم دادگاه تجدیدنظر مانع از ایجاد پرونده جدیدی به مانند کرسنت علیه ایران شد
اشتراک گذاری :
با بررسی حکم صادره توسط دادگاه تجدیدنظر فارغ از اینکه حق با چه شرکتی است، ضمن جلوگیری از مصادره اموال سرمایه گذار خارجی مانع تشکیل پرونده ای دیگر به مانند کرسنت شد.
قوه قضاییه
حکم جدید صادر شده دادگاه تجدیدنظر در خصوص پرونده پتروشیمی مهر بدرستی به مانند گزارش نفت ما در شهریور ۱۴۰۱ اشاره کرده است و آن حمایت دولت ایران از سرمایه گذاری خارجی!
با بررسی حکم صادره توسط دادگاه تجدیدنظر فارغ از اینکه حق با چه شرکتی است، ضمن جلوگیری از مصادره اموال سرمایه گذار خارجی مانع تشکیل پرونده ای دیگر به مانند کرسنت شد.
این درحالیست که براساس آخرین برآوردها حجم سرمایه گذاری خارجی در ایران به ۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴ سقوط کرده و از طرفی هم آمارهای فرار سرمایه، خود گواه شرایط سخت اقتصادی کشور است.
با این توضیح، بررسی ها نشان می دهد در صورت شکایت شریک خارجی پتروشیمی مهر در دادگاه های بین المللی رقمی معادل یک میلیارد دلار حکم مصادره اموال دولت ایران در هرجای دنیا را شناسایی و به مانند پرونده کرسنت می توانست دریافت کند و رسانه های بیگانه نیز با اشاره به همین موضوع سرمایه گذاری در ایران را پر ریسک جلوه دهند.
درحال حاضر که ۶۰ درصد از سهام پتروشیمی مهر متعلق به سرمایه گذار خارجی و ۴۰ درصد آن متعلق به هلدینگ خلیج فارس است، حاکمیت با تصمیم درست و با تاکید بر حمایت از سرمایه گذار خارجی دقیقا در نقطه درست پرونده ایستاده و عاقلانه این است که شرکت ملی صنایع پتروشیمی بعنوان نماینده دولت، طرفین پرونده را دعوت تا اختلافات در فضایی فنی انجام و منافع طرفین تامین شود.
حق با شماست. سهامدار داخلی ۶۰٪ ی دو تا سنسور ثابت داره یکی در دفتر تهران و یکی در سایت عسلویه که مرتب آمار وضعیت پرسنل رو به گماردگان شون اطلاع می دن. چند سنسور متغیر هم دارند که موارد خاص محلی رو براشون حل می کنند مثل رییس خدمات آقای هویجیان. به عنوان یکی از گزارش هایی که قطعا اون خانم می فرستاد این بود: آقای ...... این روزها خیلی با آقای ..... در گوشی صحبت می کنند. فکر کنم باید اخراج شون کنیم. مورد تایید هست. زمینه اخراج اونها رو فراهم کنید. بهانه نداریم . بهانه بتراشید. سابقه و تجربه داره. نمی دونم به مدیر عامل دستور بدید که یه بهانه ای پیدا کنه. نگران مثال قانونی و قضایی اش نباشید . اونها رو خودمون حل می کنیم.
اقدام جم و دعوای حقوقی دو شرکت ؛ منجر به عدم عرضه محصول گرید فیلم پلی اتیلن سنگین مهر شد و این نبود کالا در بازار ، باعث گرانی اکثر محصولات بورسی خصوصا پلی اتیلن ها شد و ضرر اصلی متوجه مصرف کننده ها و مردم ....
البته با آمدن محمد شریعتمداری عرضه ها پتروشیمی مهر به روال سابق برگشت و موضوع حل شد
یعنی اگر پتروشیمی مهر به هر دلیلی منجمله تعمیرات دوره ای و یا شات داون های طولانی مدت نتونست تولید کنه اقتصاد کشور تحت تاثیر قرار می گیره. پس در نتیجه نهادهای نظارتی باید خیلی حواس شون به این پتروشیمی باشه. عجب حکایتی ؛😅😅😅 اینجا اون تیکه معروف شیرازی ها خیلی کاربرد داره: عامو ولم کن!!
پرسنل مهر با استاندارد های عرف منطقه ،اکثرا نه مدرک دارند و نه از نظر فنی ،حرفی برای گفتن ،جوانمردی همین شریک خارجی هست که اونا رو قبول کرده والا اون معلول ها را هیچ کس گردن نمی گرفت
ایشون یعنی ت. رو نمی تونن کاری اش کنند حتی اگر تو خونه بشینه و تا آخر عمر حقوقش رو بدن. نزدیک ترین فرد نامبرده در کل فرایند این تبانی از ابتدا در جلسات داخل و یکی از کشورهای شرقی حضور فیزیکی داشته و تمام افراد رو می شناسه. دستشون رو ماشه بره هویت این افراد و این فرایند رو هواست.
د. ح. به هنگام استخدام ت. در دفتر تهران گفته بود یکی رو تو پاچه ام کردند و نمی دونم چه کارش کنم.
آقای ت….. با اون سهامدار ۶۰٪ ایرانی خارج از کشور نسبت خانوادگی هم دارند. دلیل ضرورت وجود ایشان در پتروشیمی مهر همین بود تا حافظ منافع اونها از طریق ارسال گزارش وضعیت رخدادها و وقایع بوده باشه .این موضوع که خودش بارها ناخواسته توی هتل از توی دهانش پریده بود.یکی از مدیران و سرپرستان واحد تعمیرات هم نقل و قول کرده بود.حتی یه این موضوع اشاره کرده بود که اون نزدیکترین فردش مترجم اونها در سنگاپور و تایلند بوده. نمی تونه انکار کنه.
آن را که حساب پاک است از معامله چه باک است
از اول هم مشخص بود مافياي پتروشيمي جم قصد قرباني كردن پتروشيمي مهر و سهامدار خارجي را داشت و به چشم يك كيسه پول به انها نگاه ميكرد و قصد اسيب زدن به چرخه اقتصاد اين كشور را داشتند كه خوشبخاته با كاربلدي و حمايت دولت،دست اين مافيا از رسيدن به پتروشيمي مهر و اموال سهامدار خارجي باز ماند و چرخه اقتصاد كشور پر قدرت تر از قبل و با حمايت از سرمايه گذاران خارجي به كار خود ادامه خواهد داد
مافیای پتروشیمی جم؟ برو قرارداد رو بخون ! فروش HDPE به دلار ، خریدEthylene به دلار. فروش HDPE به ریال خرید Ethylene به ریال.
گذشت اون زمان که ملت رو فریب می دادید که عکس فلانی تو ماه دیده شده و اتفاقات جزیره برمودا به دلیل حضور فلان فرد مقدس هست.
در جمهوري مقدس اسلامي قرارداد با دلار معني ندارد
فروش در داخل به ريال و فروش در خارج از كشور به دلار است اينگونه است كه ارز اوري براي اين كشور اتفاق مي افتد
مگر پتروشيمي مهر در خارج از كشور قرار دارد كه فروش اتيلن به ان با دلار باشد؟!
به فرمان حضرت اقا ما هركاري براي كنار گذاشتن دلار از معاملات و تجارت خود انجام خواهيم داد تا وابستگي اقتصاد را به ان كاهش دهيم ولي تا وقتي امثال مافياي پتروشيمي جم در اين كشور يكه تازي ميكنند امكان ان فراهم نميشود و هركسي كه جلوي انها قد بلند بكند انها دست به هركاري ميزنند تا از ميان راهشان برداشته شود مانند پتروشيمي مهر كه مافياي جم درحال قرباني كردن ان است ولي خداوند درجاي حق نشسته است و نميگذارد بيگناهاني مانند پتروشيمي مهر قرباني شوند
وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ
بله بله. کاملا حق با شماست. برآیند همه این فسادها، تخلفات و اختلاس ها شده این همه معضلاتی که دامنگیر قشر گسترده ای از مردم شده. مردم عادی که فقط نظاره گر هستند ولی هرزگاهی یه نفر و احتمالا تحت تاثیر کا.....ن می اد و آگاهانه و یا ناآگاهانه از رشادت هایی می گه که خودشون هم گردن نمی گیرند. حاجی خواستی مصاحبه ای بدی بزار اول تاثیرش از بین بره.
پترو مهر کذب نگو. مثل پینوکیو دماغت دراز می شه.گزارش اولیه سازمان بازرسی مهر تاییدی بر کل نفس این واگذاری بوده. بعضی ها با قربانی کردن کار و هستی و زندگی خودشون تونستند جلوی بخش عمده این چپاول در این چند سال رو بگیرند ولی بخشی اش هنوز ادامه داره که اون هم طولانی مدت نخواهد بود. توی این کشور خیلی ها هستند که می توانند با مدرک ثابت کنند که چه افرادی مستقیم و یا غیر مستقیم منابع کشور رو غارت کرده و کشور رو به این روز انداختند. فکر اون روز باش که اسمت تو اون لیست نباشه.
شب دراز است و قلندر بیدار .
خیانت شده و در انتقال اسناد به سهامدار جدید بعد تایلندی ها عملا تبانی و بدون بررسی معامله اتفاق افتاده و در بالاترین سطح امضا شده رفته ،حالا اگر اقدام شود پرونده می شود فاجعه ای مثل کرسنت اگر اقدامی نشود خوب سالی 120 میلیون دلار می برند پس نمی یارند فعلا این راه بهتری هست . داخل اون شرکت هم نفرات مورد دار کم نیستند که چسبیدن به این مافیا
واگذاری پتروشیمی مهر به شرکت کاغذی نپق ( شرکتی که فقط ۶ ماه از تاسیس اون گذشته بود) بدون حتی یک دلار سرمایه اولیه . البته برای پرداخت این بدهی به سهامدار اصلی که شرکت SCG بود تا تونستند ملت یعنی سهامداران بیچاره هلدینگ خلیج فارس و پتروشیمی جم رو تیغ زدند.
معلوم نيست در پشت پرده اين پتروشيمي چه اتفاقي افتاده و چگونه سهام اين شركت به سهام دار به اسطلاح خارجي رسيده كه دولت نه راه پس دارد نه راه پيش و نميتواند اين پرونده راه به سرانجام برساند چون در هرصورت اموال مردم ايران از دست خواهد رفت
رسیدگی به پرونده پتروشیمی مهر نشان داد که قدرت اصلی در کشور نه در دست نهادهای قانونی، بلکه در اختیار مافیاهای پشت پرده است. وقتی پروندهای با این ابعاد فساد، به جای برخورد قاطع، با تعلل، اغماض و بازیهای پشت صحنه مواجه میشود، دیگر نمیتوان از عدالت سخن گفت. نفوذ افراد ذینفوذ و رانتخوار در روند قضایی نشان میدهد که قانون تنها برای مردم عادی اجرا میشود، در حالی که مفسدان واقعی از مجازات مصون هستند. این شیوه مدیریت، کشور را به سمت فروپاشی اخلاقی و اقتصادی سوق میدهد، زیرا مردم میبینند که قدرت واقعی در دست یک حلقه بسته و غیرپاسخگوست.
سهامدار خارجی
متولد: ایران- تهران
زبان اصلی و رسمی : فارسی
ترکیب چهره: خاورمیانه ای( نه شرقی و نه اروپایی)
نام و نام خانوادگی: ایرانی و فارسی
محل تولد: ایران
محل تحصیل تا مقاطع بالاتر: ایران
لهجه: تا اونجا که شنیده شده - تهرانی
حالا با پول مردم چند ملیت اینوری و انوری هم گرفته هویت ایشون رو تغییر نمی ده.
اون یکی دیگه شون هم رفته اسمش رو تغییر داد یه اسم غربی ولی نام خانوادگی اش چه عرض کنم. پدر این بزرگوار حتی مردم کشورهای همسایه هم می شناسند. حالا رفتی و تابعیت دومینیکا گرفتی به عنوان تابعیت مضاعف جهت اخذ تابعیت امارات که تاثیری در هویت ایشون ایجاد نمی کنه.
لامصب نفت ما جوری شیتیل گرفته، که اگه خود سهامدار هم بیاد بگه ، بابا من ایرانی ام بخدا، نفت ما میگه : غلط کردی تو خارجی هستی😂
وقتی اسلامی مدیرعامل شد سریع تیتر زد که آی این رزومه نداره، اما از بقیه هیچی نمینویسه، از پرونده علی حسینی و بی سابقه بودن مدیرعاملای سهامدار ۶۰ درصدی هیچی نمینویسه، خیلی چرکی نفت ما
متاسفانه واقعیت های جامعهای هست که توش زندگی می کنیم. علی حسینی که حتی یک لقمه حلال به خورد خود و خانواده اش نداده و خدا می دونه آخر و عاقبتش چطور رقم خواهد خورد. ولی اون اسلامی هم فازش مشخص نبود . خیلی دو استانداری بود.اون پدر و پسر هم در آینده ای نه چندان دور یا بالاخره بر می گردند ایران و یا برگردانده می شن.
مشکل از نفت ما نیست. مشکل از عوامل پشت پرده هستند. منطقی به این موضوع فکر کنیم نشر و افشای هویت این افراد کلی به سود یک رسانه آنلاین هست.کلی بازدید کننده و قطعا درآمدزایی سالم تر.
ریشه خرابه
دقیقا ،برای اسلامی همش لیست می زد راننده اسنپ بوده و ...،خوب الانم اگر مزدور نیستی بگو نماینده تام الاختیار مهر از طرف سهامدار خارجی یک راننده تاکسی تو تهران بوده یا مدیر داخلی منصوب اونا فروشنده وسایل ارایشی در یک مغازه در جمهوری بوده .
الان برای همین خانم به طور مستقیم و غیر مستقیم معادل ۵ خانوار هزینه می شه. اونوقت یک فرد متخصص با داشتن کارنامه روشن از بدیهی ترین حق خودش که تامین معیشت خانواده اش هست محروم می شه. و بخوای داد بزنی بهت برچسب زیبای فتنه گر می چسبانند. یکی از سایت های خبری معروف داخلی نوشته که از هر ۱۰۰ پروژه ای که در سال تعریف می شه ۸۳ تاش نیمه تمام یا رها می شه. نه اینکه تامین مالی نشده بلکه .....به همین دلیلی که یک خانم با این پیشینه افسار یک شرکت رو به دست می گیره.
همین خانم که یک منشی گری ساده بلد نبود چطور اومد پست و مقام گرفت . به خدا دیدم مدیرعامل هم مونده باهاش چیکار کنه .چون سهامدار کاغذی خواسته .
فقط اومدن این آدم ها از سال ۹۸ توسیستم که شرکت ویرانه کنن .فقط شخص این خانم نیست .آدمهای که توی واحدهای مختلفی این عتیقه ها رو ریخت مالی .تدارکات ای تی .....
فقط اگر شهامت دارن رزومه و نحوه ورود به شرکت پتروشیمی مهر شرح بدن .این حقوق ها حروم .
حالا هی خودتون به پرسنل توجیح کنید .برید دنبال همونی که شما رو آورد.
بعد این نیروها چون کاری بلد نیستن میان زیرآب نیروی کارآمد میزنن و ادمها وکارکنان دلسوز بعد از سالها کار در پتروشیمی مهر یک مرتبه اخراج میشن .
چون واحد منابع انسانی کاری از دستش بر نمیاد چون مدیر منابع انسانی اخراج شد .
هلدینگ خلیج فارس باید برای جلوگیری از این کار اول کارکنان که در اون دوره وارد شدن بررسی کنه و عملکرد واقعی و نیاز چک کنه .بعد ببینه اینها که اخراج شدن به چه علتی بوده؟ اگر دلیلی نداشته برگشت به کار کارکنان اخراجی اعلام کند.
چون این اخراج ها و ورود نیروهای ناکارآمد هر سال بیشتر خواهد شد.
مدیر منابع انسانی سابق جناب آقای سید حسن حسینی انصافا مرد شریف ، نوع دوستی بود . علی حسینی و عبدالله مقدم با هم ایشون رو اخراج کردند تا نفرات بی سواد ۶۰٪ی رو به سیستم قالب کنن.بعد از رفتن اون سید حسن حسینی یه لگاته شد رییس واحد HR که هرج و مرج شروع شد. استخدام های فله ای آدم های بی سواد و سفارشی و حقوق های گتره ای و اخراج افرادی که هم کارشون رو بلد بودن، هم مسوولیت پذیر و هم سواد کار خودشون رو داشتند.
متاسفانه عدالت توی کشور خیلی وقت وقته از بین رفته وگرنه اثبات این موضوع خیلی مشکل نیست: نفرات ۶۰ ٪ ی رو مصاحبه فنی و تخصصی کنند توسط یک شرکت سوم. ببینید عیار قبلی ها چقدر بوده و اینهایی که اینها به شرکت قالب کردند. البته اگر عیاری به لحاظ فنی داشته باشند.۱۵۰ میلیون تومان حقوق ثابت یک فرد بی سواد و پوک......
دوستی فرمود سرزمین فرصت ها. منظورش همین بود.یا هم مثل مگدما که هنوز مهر مدیر عاملی ۳ هفته ای اش خشک نشده بود ادعای نبوت کرد که این سمت برای من پایینه و سودای وزارت نفت داشت. هفته چهارم رفت به غیبت صغری و سپس کبری😂😂😂😂😂😂😂
نقل قول:
" آره اینجا " مدیر عاملی مهر" برای من پایینه و قول وزارت نفت ( وزیر) بهم داده بودند. برو عامو کشکت ات رو بساب.
میز کارش هم خیلی باحال بود 😅😅😅 یه لپتاپ، یه دسکتاپ و یک آی پد فقط در دفتر عسلویه.. تهران هم تقریبا همچنین ست آپی داشت. ولی کلا یک فایل کاری هم ایجاد نکرد.یه نفر از واحد IT هم باید مرتب بالای سرش بود تا آیکن هابی Outlook که مرتب گم می کرد رو براش پیدا کنه😭😭😭😭😭😭 . هی مگدما وقتی می آی این وب سایت حتما چند قرص آرامبخش بخور.
نقل قول:
" من یک کتاب نوشتم ولی مجوز انتشار رو بهم ندادند"😂😂😭😭😭🤣🤣 شنونده:🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 با کدوم دانش و ادبیات نوشتی؟ اگر متن طولانی بود چند تا قرص بخور جناب مگدما.
در داغون ترین شرکت ها هم کوچکترین فساد برابر اخراج هست .حالا در اون شرکت برعکس شده دزدترین افراد با چسبیدن به سهامدار ۶۰ عملا ،شرکت را از افراد سالم تهی کردند ، ریشه این اتفاق را باید دقیق بررسی شود ،نبود حراست و نظارت درست ،منابع انسانی فاسد،مدیران بی خاصیت
شرکت لزوما به معنی سازمان نیست و پتروشیمی مهر نیز دیگر یک سازمان نیست. سازمان ها بر اساس قواعد و اصول نوشته و مصوبه هایی عمل می کنند. شرکت پتروشیمی مهر بیشتر شبیه یک نهاد خودگردان هست نه یک سازمان.
دفتر تهران پتروشیمی مهر جوری شده که کارکنان از ترس اینکه اخراج نشن به هم سلام هم نمیدن روشون بر میگردونن که همدیگر نبینن .در حالی که ۵ و ۶ سال پیش طرف با همکارش رفت و آمد خونگی داشت.
ببین این گروه چی کار کرده که جرات دیدن هم همکاران ندارن.
پتروشیمی جم مجددا پیگیری خواهد کرد.شاید هم هیأت مدیره پتروشیمی جم تشخیص بده با هیأت مدیره پتروشیمی مهر به صورت مستقیم و این بار بدون رجوع به مراجع قضایی و با حضور شرکت صنایع ملی پتروشیمی جهت حل و فصل این موضوع به زودی مذاکره کنه.
این شرافتمندانه نیست که پتروشیمی جم از موضع ضعف بی خیال این حق مسلم اش شود و یک سهامدار خارجی از اونور دنیا بیاد و بهش حکم کنه.
پتروشیمی مهر از زمان رفتن تایلندی ها شد مرکز و پاساژ مدیران یا گروهی بیان بخورن و ببرن نه فکر بهبود هستن نه فکر کارکنان .
خدا میدونه تو همین برگشت حکم چه پاداشی گرفتن .
اگر ریگی تو کفش این گروه نبود اینقدر فضا رو مسموم نمی کردند.که یک جامعه صنعتی که قاعدتاً برای رشد و پویایی باید از افراد با تجربه بیشتر بهره بگیرند اونها رو خونه نشین نمی کردند. اثرات منفی این نوع رفتارها روز به روز و با مشهود شدن مشکلات بیشتر خودش رو نشون می ده. ولی یه جاهایی دیگه غیر قابل تحمل می شه.
کشور در زمینه صنعت که منتج به بهبود وضعیت اقتصاد می شده تو بد مسیری افتاده و با شرایط مالی کشور به سختی قابل بهبود هست.متاسفانه هیچ برنامه درست و حسابی هم برای برون رفت از این وضعیت در نظر گرفته نشده.هر جاش نگاه می کنی تقریبا همینطوره.
مقایسه سال به سال یا دهه به دهه این صنعت مهم کشور و وضعیت پسرفت اون رو آدم رو واقعا وحشت زده می کنه. و یه عده ای هم که فکر می کنند مردم اونها رو نمی شناسند و از ذات و نیت شون خبر ندارند فعلا مهمترین شریان اقتصادی کشور رو به دست گرفته اند تا می تونن بهره کشی می کنن.تا وقتی که توی گود هستی نمی تونی این مشکلات رو ببینی.کافیه از دور به وقایع نگاه کنی و نیم نگاهی به گذشته. نه تنها در این صنعت بلکه با جرات می شه گفت در اکثر صنایع نابخردی شده. وقتی پرورش میگو رو در یزد توسعه می دن که خودش مشکل آب داره، وقتی که کارخانه های فولاد رو به جای تاسیس در کنار ساحل در شهرهای بدون آب ،وقتی در کشوری به این وسعت به این همه بیابان و بیش از سیصد روز آفتاب فقط گره زده اند به گاز ، وقتی توسعه سیستم ریلی کشور تقریبا صفر و مهمتر از همه کشورهای همسایه همه ی این نابخردی ها رو می بینن و به عنوان الگوهای تجربه های شکست خورده قرار می دن و دقیقا جهت عکس اش عمل می کنند.قرار بود چابهار با توجه به موقعیت ژئوپولتیک اش به عنوان یک هاب توسعه داده بشه و عراق سریع از این فرصت استفاده کرد و بصره رو جایگزین کرد.... خیلی غم انگیزه.
چطور یک رأی بینالمللی ۸۰۰ میلیون دلاری، ناگهان دود شد؟
---
در یکی از بزرگترین پروندههای مالی سالهای اخیر، شرکت پتروشیمی مهر با رأی داوری بینالمللی، به پرداخت ۸۰۰ میلیون دلار به یک شریک داخلی محکوم شد. این رأی، پس از طی مراحل فنی، کارشناسی و حضور وکلای رسمی دو طرف صادر شد.
اما چندی بعد، ناگهان سهامدار اصلی (۶۰٪) بدون هیچ هشدار یا اعلام رسمی، کل سهامش را به یک شرکت خارجی گمنام منتقل کرد—شرکتی که پیشتر تنها ۱۲٪ سهم داشت. این اقدام در حالی رخ داد که هیأت مدیرهی منصوب از طرف همین سهامدار، در کل فرآیند داوری شرکت کرده بودند.
پس از این جابهجایی عجیب، اجرای رأی متوقف شد و عملاً حکم بیاثر شد.
چه کسی پشت این مانور پیچیده است؟ آیا تغییر مالکیت میتواند رأی نهایی علیه یک شرکت را باطل کند؟ اگر چنین است، فردا هر متهمی میتواند شرکتش را به نام شخصی ناشناس بزند و از اجرای عدالت فرار کند!
امروز، پتروشیمی مهر درگیر مدیریت دوپاره، فساد داخلی، و جنگ سرد مدیریتی است. پروژهها معلق مانده، مدیران به جان هم افتادهاند، و بیتالمالی که باید برمیگشت، در تاریکی فرو رفته است.
همینطوره. دارند رد پاها رو از پاک می کنند و با هماهنگی و نفوذ سعی در ارعاب سیستم قضایی داشتند که این موضوع رو جا بندازند که طرف دعوی هلدینگ خلیج فارس یک سهامدار خارجی هست که ممکنه عواقب این دعوی و رای به دادگاههای بین المللی کشیده بشه و کشور متضرر بشه مثل قضیه کرسنت. یعنی توی قوه قضاییه کسی نبود که این حقه رو متوجه بشه. چرا بود ولی قدرت و نفوذ اون عوامل خیلی بیشتر از قوه قضاییه و دیوان بود.
مدیر عامل فعلی پتروشیمی مهر یکی از پلید ترین افراد توی این کشور هست. مادامی که افرادی مثل ایشان نه تنها در صنعت پتروشیمی بلکه در جایگاههای مختلف کشور حضور دارند کشور روز خوش را نخواهد دید.به اسم خدا و قرآن دست به هر کثافت کاری می زنند و تمام ضرراتش مستقیم و یا غیر مستقیم متوجه مردم عادی هست. حضور افرادی مثل این افراد باعث شده که این همه موج نارضایتی ها در کشور چه به صورت پنهان و چه آشکارا در کشور اتفاق بیفته. هیچ کشوری پیدا نمی کنید در دنیا که ده درصد جمعیت مردمش آواره غربت شده باشند و آنهایی که موندن فقط از سر ناچاری هست. دشمن اصلی ما در این کشور و همین افراد هستند.قبلا آدرس غلط می دادند و مردم باور می کردند ولی الان دیگه کسی فریب نمی خوره. همین افراد و خانواده هایشان یه روزی با جبر طبیعت به سختی پس خواهند داد.اگر خیانت ها و نیت های پلید این افراد در راستای منافع خود و اطرافیان به تصویر کشیده بشه پرده از تمام فقر و فلاکت و بدبختی های این کشور و مردم پرده برداشته خواهد شد.
مدیرعامل پتروشیمی مهر امروز در برابر باندهای داخلی و روابط فامیلی ناسالم ایستاده است؛ کسانی که سالها با فساد ساختاری، منافع شخصی را بر منافع سازمان ترجیح دادند. جلسات شبانه، توطئهچینی و پروندهسازی علیه مدیریت فعلی، تنها برای حفظ منافع آن حلقههای بسته است. این مدیر با اصلاحطلبی مدیریتی، شفافیت و انضباط مالی را برگردانده و طبیعیست که با مقاومت روبهرو شود. امروز وظیفه ماست که با حمایت سازمانی از مدیری که در مسیر سلامت و بازسازی پتروشیمی مهر گام برداشته، بایستیم و اجازه ندهیم فاسدان دوباره قدرت مسلط شوند
استعلام پیشینه شریعتمداری رییس هلدینگ خلیج فارس نیومده....و ایشان توسط علی عسکری گماشته شده
طرف از ناکجاآباد اومده و بدون احراز هویت سکان یکی از بزرگترین بنگاههای اقتصادی کشور رو به دست گرفته . شاید بشه ریشه رای مشکوک دعوی جم با مهر رو در همین انتصاب پیدا کرد.
بخشی از شغل خطیر یکی از مدیر عامل پتروشیمی ها دلالی و قاچاق محموله های بوده که همانند فاجعه بندرعباس رو رقم زد و خودش هم به این کارش افتخار می کرد. البته نام این فرد در لیست افراد تحت تعقیب و تحریم با درجه ریسک بالا در اکثر وب سایت های مربوطه نمایان هست.و دقیقا به همین موضوع نیز اشاره شده . و. آ. م. د. ! همین فرد هم با نفوذی که در دستگاههای حاکمیتی و قضایی کشور داشتند نفوذ کرد و رای صادر شده و قطعی جم را .....از بیخ باطل کرد. این فرد را به یاد داشته باشید که جهت مطامع خود دست به چه کارهایی نزده. از جمله رشوه سنگین گرفتن از طرف بازنده جهت شکست به صورت غیر قانونی و خیانت به مردم و سهامداران خرد داخلی.
«جناب مدیر، واقعاً جای تأمل دارد که شما با تحریک نفرات علیه مدیران مافوق، شبانه با برخی افراد ناآگاه جلسات پنهانی برگزار میکنید و دستور حذف و کنار گذاشتن برخی کارکنان را میدهید. آیا تا به حال به این فکر کردهاید که این رفتارها چقدر با سلامت روانی در تضاد است؟ شما نهتنها خود را تحت فشار روانی قرار دادهاید، بلکه کل فضای شرکت را به سمت تنش و بیثباتی میکشانید. این مسیر نه حرفهایست و نه پایدار.»