۴
۳
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۸
کد مطلب : ۱۷۳۲۴۸

 معدولی، مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان شد 

مازیار معدولی به عنوان مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان منصوب شد.
 معدولی، مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان شد 
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،مازیار معدولی به عنوان مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان منصوب شد.
 معدولی که دانش‌آموخته کارشناسی ارشد شیمی است، سال‌ها سابقه حضور در سمت‌های مختلف در پتروشیمی شهید تندگویان را در کارنامه دارد.
معدولی پیش از این معاون مدیر مجتمع، مدیر بازرگانی، مدیر خدمات فنی و مدیر پروژه‌های تندگویان را عهده‌دار بود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


جناب آقای شریعتمداری،

اقدامات اخیر شما شبیه یک عملیات پنهانی و یک حمله برق‌آسا است. با این حال، به نظر می‌رسد که شما معتقدید که صرفاً تعویض لاستیک‌های یک وسیله نقلیه با نقص شدید موتور می‌تواند مشکل اصلی را حل کند!

مشکل اصلی هلدینگ خلیج فارس در سوء مدیریت اساسی و دسیسه‌های باندها نهفته است.

چگونه ممکن است میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری شده در پروژه‌های PDH، هرمز و اکنون الماس توسط بی‌کفایت‌ترین مدیران به خطر بیفتد؟

یکی از معاونان شما، آقای الف...، حتی برادر همسر خود را به عنوان مدیر پروژه منصوب کرد - نه برای تهیه تجهیزات با کیفیت بالا، بلکه برای حمایت از واردات قراضه صنعتی بی‌کیفیت از چین، به نفع دار و دسته‌اش.

چرا پروژه PDH در چنین وضعیت بحرانی قرار دارد؟

چرا مدیر مسئول پتروشیمی هرمز به جای انجام وظایف خود، در ترکیه اسکی روی آب می‌کند؟

چرا استفاده از افراد بی‌صلاحیت که با نفوذ سردار ر.س. در مناصب کلیدی قرار گرفته‌اند را تحمل می‌کنید؟

این شخص حتی به دفترش نمی‌آید. بعد میلیون‌ها دلار برای خرابکاری در پروژه‌ها و فساد دریافت می‌کند، در حالی که مردم زحمتکش آبادان، ماهشهر و عسلویه باید هر روز در دمای ۵۰ درجه سانتیگراد کار کنند!
پلمپ صنعت کارا
با آرزوی موفقیت برای پرسنل و مدیران مجموعه
قحطی یوزارسیف به سراغ پرسنل شرکت