۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
کد مطلب : ۱۷۳۹۸۰

اختلاف نفتی‌ها با بابک زنجانی بر سر چیست؟

سخنگوی قوه قضائیه گفت: همان‌طور که قبلاً فروش برخی اموال متهم را قبول کرده بودند اما نتوانستند بفروشند، الآن هم گفتند این محموله را نمی‌توانند بفروشند که بابک زنجانی اعلام کرده می‌تواند پول نقد را به‌جای محموله تحویل دهد
اختلاف نفتی‌ها با بابک زنجانی بر سر چیست؟
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،سخنگوی قوه قضائیه آخرین وضعیت مربوط به اختلاف نفتی‌ها با بابک زنجانی را تشریح کرد.
 اصغر جهانگیر گفت: درخصوص بابک زنجانی هم قبلاً گفتیم که طرف پرونده بابک زنجانی، بانک مرکزی نیست بلکه شرکت نفت و وزارت نفت هستند و طبق کارشناسی‌ها، مبالغ و محموله‌هایی که مورد توافق بوده است و کارشناسان تأیید کرده‌اند، گفته شده که بیشتر از آن بازگردانده شده است.
وی ادامه داد: اختلاف یکی بر سر محموله‌ای است که کارشناسان از بخش‌های مختلف اعزام شدند و این محموله را از نظر ارزش تأیید کردند و وارد کشور شد و به‌صورت امانت به بانک مرکزی سپرده شد، الآن مجموعه نفتی اعلام کردند که نمی‌توانند بفروشند هرچند قبلاً قبول کرده بودند که می‌فروشند.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: همان‌طور که قبلاً فروش برخی اموال متهم را قبول کرده بودند اما نتوانستند بفروشند، الآن هم گفتند این محموله را نمی‌توانند بفروشند که بابک زنجانی اعلام کرده می‌تواند پول نقد را به‌جای محموله تحویل دهد. خواهش می‌کنیم کسانی که در جریان جزئیات پرونده نیستند، اظهاراتی نکنند که باعث بی‌اعتمادی جامعه و مشوش‌شدن فضا شوند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی