۲
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۸
کد مطلب : ۱۴۳۸۹۷

بهترین محل مصرف LPG در صنعت پتروشیمی است

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش گفت: امسال یک میلیارد لیتر سوخت مایع بیشتری نسبت به سال گذشته به نیروگاه‌ها تحویل داده‌ایم که این اقدام در شرایطی انجام شد که ناوگان حمل سوخت مایع کشور در دولت گذشته تضعیف شده بود.
بهترین محل مصرف LPG در صنعت پتروشیمی است
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش گفت: امسال یک میلیارد لیتر سوخت مایع بیشتری نسبت به سال گذشته به نیروگاه‌ها تحویل داده‌ایم که این اقدام در شرایطی انجام شد که ناوگان حمل سوخت مایع کشور در دولت گذشته تضعیف شده بود.
جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی بعدازظهر امروز در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه‌ای نوسازی و تقویت ناوگان جاده‌ای درباره آخرین وضعیت سوخت‌رسانی زمستانی اظهار داشت: امسال یک میلیارد لیتر سوخت مایع بیشتری نسبت به سال گذشته به نیروگاه‌ها تحویل داده‌ایم که این اقدام در شرایطی انجام شد که ناوگان حمل سوخت مایع کشور در دولت گذشته تضعیف شده بود.
وی گفت: در حال حاضر شرکت‌های داخلی توانمندی برای تولید ناوگان حمل سوخت ایجاد شده‌اند که می‌توانند نیازهای کشور را برطرف کنند و عزم ما نیز بر استفاده و تکیه بر توانمندی داخلی متمرکز شده است.

بهترین محل مصرف LPG در صنعت پتروشیمی است

سالاری گفت: در طرح جامع حمل و نقل و بهینه‌سازی مصرف انرژی یک مبحث مهم وجود دارد که ناظر به سبد حمل و نقل است، در حوزه استفاده از LPG در سبد سوخت نظرات متفاوتی وجود دارد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش افزود: از طرفی وضعیت صادرات LPG کشور نیز به صورتی است که در بازار جهانی با تخفیف‌ها 150 دلاری به فروش می‌رسد. به همین دلیل بهترین مصرف LPG، استفاده از آن برای تولیدات پلیمری و تکمیل زنجیره ارزش افزوده است.
وی اظهار داشت: در سبد چرخه حمل‌ونقل، جهت‌گیری ما حرکت به سمت توسعه خطوط ریلی و خطوط انتقال فرآورده‌های نفتی است، امروز نیز یک گام رو به جلو برای نوسازی ناوگان حمل جاده‌ای برداشته می‌شود.

هدفگذاری کاهش میانگین سنی ناوگان جاده‌ای حمل سوخت

سالاری در پایان گفت: تفاهم‌نامه‌ای برای نوسازی 4 هزار دستگاه در ناوگان حمل سوخت مایع در دست اجرا قرار گرفته است که امروز قرارداد 500 نفتکش آن امضا شد، قصد داریم میانگین سنی ناوگان حمل سوخت را به 10-15 سال برسانیم.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی