۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۹
کد مطلب : ۱۵۹۴۵۰

عرضه ۶ خودروی وارداتی آغاز شد

قرار است تا در روزهای آتی محصولات دیگری چون چانگان CS۳۵ پلاس، هیوندای کُنا، هیوندای توسان، هیوندای کرتا، فیات ۵۰۰ و… به این سامانه اضافه شوند.
عرضه ۶ خودروی وارداتی آغاز شد
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی به روز رسانی شده و شش مدل خودروی جدید در این سامانه قرار گرفته است.
 در این نوبت سایپا، ماموت خودرو، کرمان خودرو ،پارس خودرو، معین خودرو و کوشا خودرو حضور دارند و به ترتیب چانگان CS55 پلاس، جتا VS7، هیوندای النترا، زوتی DL5، تویوتا کرولا و کیا سلتوس را عرضه می کنند.
همچنین قرار است تا در روزهای آتی محصولات دیگری چون چانگان CS35 پلاس، هیوندای کُنا، هیوندای توسان، هیوندای کرتا، فیات 500 و… به این سامانه اضافه شوند.
پیگیری ها نشان می دهد که متقاضیان از چهارشنبه مورخ 19 مهر 1402می توانند نسبت به ثبت نام این خودروها اقدام کنند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی