۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
کد مطلب : ۱۵۹۷۴۵

عرضه خودرو‌های ژاپنی در سامانه یکپارچه خودرو

رئیس سازمان توسعه و تجارت گفت: به طور کلی تنها خودروهایی وارد سامانه می شوند که محموله آن ها در خاک کشور موجود باشد.
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: هفته آینده محصولات دیگری در سامانه یکپارچه خودرو عرضه می‌شود که در این میان خودرو‌های ژاپنی هم موجود است.
مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: عرضه های خودروها به صورت هفته ای و بر اساس موجودی خودرو و برنامه واردکنندگان، ادامه خواهد داشت.
او گفت:براین اساس  هفته آینده محصولات دیگری در سامانه عرضه می شوند که در میان آن ها خودروهای ژاپنی هم موجود است. 
رئیس سازمان توسعه و تجارت گفت: به طور کلی  تنها خودروهایی وارد سامانه می شوند که محموله آن ها در خاک کشور موجود باشد.
او گفت: این خودروها می بایست فرایندهای مربوط به اخذ مجوزهای استاندارد، محیط زیست، تخصیص ارز، سازمان حمایت و… را طی کرده باشند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


زنجیره ناکارآمدی مدیران بی‌تصمیم
محسن قدیری/ مدیرعامل سابق پتروپالایش اصفهان