به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "
نفت ما"،مهندس عباسقلیزاده، مدیر نگهداری و تعمیرات مجتمع پتروشیمی تبریز، اعلام کرد: بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، تعمیرات اساسی مجتمع از تاریخ ۵ خرداد ۱۴۰۴ با توقف تولید در واحدهای الفین، پلیاتیلن، بنزن و بوتادین در فاز نخست آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به برنامهریزی دقیق این عملیات افزود: تعمیرات اساسی در دو فاز عملیاتی و با برآورد مجموعاً ۳۷۵ هزار نفرساعت کار طی مدت ۳۸ روز، توسط واحد برنامهریزی تعمیرات طراحی و زمانبندی شده است.
عباسقلیزاده تأکید کرد: اقلام و قطعات یدکی مورد نیاز با تکیه بر برآوردهای فنی، از سوی مدیریت بازرگانی تأمین شده و پیمانکاران لازم برای ارائه خدمات تخصصی و تأمین ماشینآلات نیز انتخاب شدهاند. همچنین با هماهنگی واحدهای منابع انسانی، تعمیرات، HSE و حراست، اقدامات لازم برای جذب نیروهای اجرایی انجام گرفته است.
مدیر نگهداری و تعمیرات مجتمع در پایان، ضمن قدردانی از حمایتهای مدیریت ارشد سازمان و همکاری تمامی همکاران در واحدها و ادارات مختلف از جمله منابع انسانی، بازرگانی، حراست، خدمات اداری، خدمات فنی، امور مالی، امور پیمانها و حقوقی و HSE، ابراز امیدواری کرد که این عملیات با تلاش جمعی و همت بیوقفه کارکنان، با بالاترین کیفیت، در موعد مقرر و بدون حادثه به پایان برسد.