۱
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
کد مطلب : ۱۷۲۴۶۹

نفت فلات قاره ایران پس از ۷۰ سال مالک شد

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران، با ابراز خرسندی از صدور اسناد مالکیت این اراضی پس از ۷۰ سال، آن را اتفاقی تاریخی در صنعت نفت کشور دانست و افزود: با وجود تلاش‌های مکرر شرکت در دهه‌های گذشته، موانع قضایی و ثبتی مانع از نهایی‌شدن سند مالکیت اراضی منطقه بهرگان در شهر امام حسن شده بود.
نفت فلات قاره ایران پس از ۷۰ سال مالک شد
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"، اسناد مالکیت ۲۸۶ هکتار از اراضی شرکت نفت فلات قاره ایران در شهرستان دیلم پس از ۷۰ سال با حضور رئیس کل دادگستری استان بوشهر صادر شد.
 رئیس کل دادگستری استان بوشهر در مراسم صدور اسناد مالکیت ۲۸۶ هکتار از اراضی شرکت نفت فلات قاره ایران در شهرستان دیلم، این اقدام را نماد همکاری موثر قوه قضاییه با دستگاه‌های اجرایی در مسیر صیانت از حقوق عمومی و تحقق شعار سال عنوان کرد.
 در ادامه این مراسم، احمدرضا راستی، مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران، با ابراز خرسندی از صدور اسناد مالکیت این اراضی پس از ۷۰ سال، آن را اتفاقی تاریخی در صنعت نفت کشور دانست و افزود: با وجود تلاش‌های مکرر شرکت در دهه‌های گذشته، موانع قضایی و ثبتی مانع از نهایی‌شدن سند مالکیت اراضی منطقه بهرگان در شهر امام حسن شده بود.
 وی ادامه داد: دستگاه قضایی استان بوشهر در این مسیر همراهی کامل داشت و موجب شد همکاران ما در شرکت بدون دغدغه حقوقی، بتوانند بر اهداف توسعه‌ای متمرکز شوند.
 بزرگمهر، مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر نیز با تشریح روند فنی و حقوقی صدور این اسناد بیان کرد: با ارسال درخواست شرکت نفت به همراه خلاصه معاملات و مدارک حقوقی لازم، فرآیند نقشه‌برداری، تعیین حدود حریم ۶۰ متری دریا، جانمایی اراضی در سامانه شمیم و کاداستر، و تشکیل جلسات متعدد کمیته رفع موانع ثبتی استان آغاز شد.
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی