به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "
نفت ما"،مجمع عمومی سال مالی ۱۴۰۳ پتروشیمی مارون با حضور ۸۳ درصدی سهامداران حقوقی و حقوق از ساعت ۹ صبح امروز ۲۵ تیر ماه در مرکز همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت در حال برگزاری است.
امین امرایی، مدیرعامل پتروشیمی مارون در گزارش خود به مجمع عمومی اظهار داشت: پتروشیمی مارون در جنگ ۱۲ روزه با ۸۵ درصد ظرفیت تولید در حال فعالیت بود.
مدیرعامل پتروشیمی مارون در خصوص عملکرد شرکت در سال مالی ۱۴۰۳ اعلام کرد: درآمد عملیاتی پتروشیمی مارون در سال مالی ۱۴۰۳ بالغ بر ۵۸.۵ همت شد که نسبت به سال مالی قبل ۵۸ درصد رشد داشت. همچنین ۴ میلیون و ۵۶۴ هزار تن انواع محصول تولید شد که ۱۰۱ درصد ظرفیت اسمی را ثبت کرد که در ادوار شرکت بی سابقه بوده است.
امرایی افزود: سود خالص شرکت رقم ۱۵ همت را ثبت کرد که نسبت به مدت مشابه سال مالی قبل از آن ۱۵۴ درصد افزایش داشت. افزایش تولید و کاهش توقفات تولید و تسعیر نرخ ارز از دلایل اصلی سودآوری مارون بود.
مدیرعامل پتروشیمی مارون با اشاره به چالشهای شرکت اعلام کرد: در بحث خوراک اقدامات مؤثری برای تامین خوراک پایدار با مشارکت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شرکت ملی نفت انجام شده که برخی دیگر نیز تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
همچنين در زمینه مدیریت مصرف انرژی با انجام بهینه سازی، شدت مصرف انرژی کاهش یافت و باعث صرفه جویی ۸۰۰ میلیارد تومانی شد.
امرایی گفت: گریدهای جدید پلی پروپیلن و پلی اتیلن در پتروشیمی مارون تولید شده است و با تغییر راهبرد تولید محصولات مبتنی بر نیاز بازار در اولویت قرار گرفته است.
مدیرعامل پتروشیمی مارون از بهره برداری پروژه های آرمان سپاهان، سلمان فارسی، خطوط لوله پایداری خوراک، واحد خالص سازی اتیلن اکساید، مخازن MEG و اتیلن، فاز ۱ پتروناد و فاز ۱ اتیلن اکساید تا پایان سال خبر داد.
در پایان تقسیم سود ۸۳۷.۵ تومان مورد موافقت مجمع قرار گرفت.