۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
کد مطلب : ۱۷۲۷۵۳

روایت مدیرمسول بولتن نیوز از یک بازداشت غیرقانونی و پایان آن

شاید برای بسیاری قابل باور نباشد، اما در جریان همین جنگ رسانه‌ای ۱۲ روزه اخیر، زمانی که مجموعه برای پرداخت حق بیمه کارکنان خود دچار مشکل شده بود، مدیرمسئول ما النگوی طلای دخترش را که تنها یادگار مادرش بود، فروخت تا شرمنده همکاران خود نشود؛ اما همچنان زیر بار فشارها و تطمیع‌ها نرفت.
روایت مدیرمسول بولتن نیوز از یک بازداشت غیرقانونی و پایان آن
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،چهارشنبه هفته گذشته، در شرایطی که کشور به دلیل گرمای بی‌سابقه هوا و مشکلات ناشی از کمبود آب و برق در تعطیلی رسمی به سر می‌برد، اتفاقی تلخ و نگران‌کننده برای خانواده بولتن نیوز رخ داد. مدیرمسئول بولتن نیوز، بابک امینی، بدون ارائه هیچ‌گونه حکم محکومیت یا حتی معرفی رسمی به دستگاه قضایی، عده‌ای که خود را منتسب به نهادهای قضایی معرفی می‌کردند، بازداشت شد. این اقدام در سکوت تعطیلات و با سوءاستفاده از عدم فعالیت ادارات صورت گرفت و بانیان آن، ایشان را به شکلی کاملاً غیرقانونی تا روز شنبه در بازداشت نگه داشتند.
 پیش از هر چیز، وظیفه خود می‌دانیم از تمام رسانه‌های آزاده و همکاران شریفی که با انتشار سریع و شجاعانه این خبر، اجازه ندادند این بی‌عدالتی در سکوت باقی بماند، صمیمانه تشکر کنیم.  این اتفاق یک بار دیگر به ما ثابت کرد که در نهایت، این خودمان هستیم که باید به داد خودمان برسیم و صدای رسای ما، ضامن حقوقمان است.
اما در این میان، باید از کینه‌توزی و غرض‌ورزی عده‌ای نیز بگوییم. خدا لعنت کند آنهایی را که دنبال برچسب زدن به افرادی هستند که کارنامه و سابقه‌شان برای همه روشن است. دلیل این امر واضح است؛ ما سال‌هاست در بولتن نیوز با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته‌ایم. ما با سختی زندگی کرده‌ایم و با وجود درآمدهای ناچیز و دستمزدهای پایین، هرگز حاضر نشده‌ایم شرافت رسانه‌ای خود را فدای یک زندگی مرفه کنیم و در برابر تهدید و تطمیع دیگران برای کتمان حقیقت و چشم‌پوشی از فساد، سر خم کنیم.
شاید برای بسیاری قابل باور نباشد، اما در جریان همین جنگ رسانه‌ای ۱۲ روزه اخیر، زمانی که مجموعه برای پرداخت حق بیمه کارکنان خود دچار مشکل شده بود، مدیرمسئول ما النگوی طلای دخترش را که تنها یادگار مادرش بود، فروخت تا شرمنده همکاران خود نشود؛ اما همچنان زیر بار فشارها و تطمیع‌ها نرفت. این سند افتخار ماست که نشان می‌دهد تعهدمان به سلامت کشور و اطلاع‌رسانی صادقانه، قیمتی ندارد. به همین دلیل، یک بار دیگر تکرار می‌کنیم: خدا لعنت کند انگ‌زنندگان و برچسب‌زنندگان را.
 در پایان اعلام مینماییم حق پیگیری قانونی تا روشن شدن ابعاد پنهان ماجرا را ادامه خواهیم داد و  همچنان بر سر عهد و پیمان خود با مردم و حقیقت ایستاده‌ایم و این‌گونه فشارها، ذره‌ای از اراده ما برای ادامه مسیر کم نخواهد کرد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی