۱
۲
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
کد مطلب : ۱۷۳۰۸۱

فتح بام ایران توسط بانوی ورزشکار پتروشیمی شازند

این دومین صعود ورزشکاران پتروشیمی شازند طی یک ماه اخیر به قلل مرتفع داخلی و بین المللی است که این امر، نشان از روحیه و عزم کارکنان این شرکت به موضوع ورزش و تندرستی دارد .
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،بانوی ورزشکار پتروشیمی شازند، موفق به فتح قله دماوند شد.
  پروانه نیکبخت بانوی ورزشکار شرکت پتروشیمی شازند موفق به فتح قله ۵۶۱۰ متری دماوند شد و پرچم این شرکت در بام ایران به اهتزاز درآمد.
 این دومین صعود ورزشکاران پتروشیمی شازند طی یک ماه اخیر به قلل مرتفع داخلی و بین المللی است که این امر، نشان از روحیه و عزم کارکنان این شرکت به موضوع ورزش و تندرستی دارد و ورزشکاران پتروشیمی شازند همواره در عرصه ورزش حرفه ای و قهرمانی از سرآمدان استان مرکزی و صنعت پتروشیمی کشور بوده و کسب مدال ها و عناوین مختلف ورزشی توسط کارکنان این شرکت، نشان از اهمیت این موضوع دارد.
 لازم به ذکر است با حضور حسین کریمی معاون توسعه منابع انسانی و رضا تیموری مدیر روابط عمومی و امور بین الملل با اهدای هدیه، از تلاش خانم نیکبخت در فتح قله دماوند تقدیر شد.
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


هادی
نشان افتخار خوردن حق سنوات بازنشستگان را هم باید به مدیر عامل بدهند
هادی
مرگ بر ع.ک مدیر عامل خاین حق مردم خور خط کش ، به کجا می خواهی برسی فردا که مردی یک جفت کفش سایز 45 در خونه ات می باشد.