> برگزاری مانور خودرویی به مناسبت روز کیش | نفت ما
۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۵
کد مطلب : ۱۴۰۹۵۴

برگزاری مانور خودرویی به مناسبت روز کیش

مدیر بازاریابی و تبلیغات گردشگری منطقه آزاد کیش از برگزاری مانور خودرویی به مناسبت روز کیش خبر داد.
برگزاری مانور خودرویی به مناسبت روز کیش
 به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "،   سعید یکه‌دهقان افزود: مانور خودرویی شامگاه چهارشنبه نوزدهم آبان‌ به مناسبت روز کیش برگزار خواهد شد.
وی گفت: علاقه‌مند به شرکت در این مراسم مي توانند از ساعت ۱۸ به تالار شهر مراجعه كنند.
یکه‌دهقان افزود: مانور خودرویی تا ساعت۲۰ ادامه دارد و مراسم جشن روز کیش از ساعت ۲۰ در تالار شهر برگزار خواهد شد.
وی گفت: شركت كنندگان با خودرو‌های تزئين شده با پوستر‌ها و پرچم‌های روز کیش، در نمایشی عمومی و همگانی، در پاسداشت روز کیش، مشارکت خواهند داشت.
مدیر بازاریابی و تبلیغات گردشگری منطقه‌ی آزاد کیش خاطرنشان کرد: ۲۰جایزه پنج میلیون ریالی به ۲۰خانواده و تعداد زیادی بلیت تفریحات و جاذبه‌های گردشگری براي شركت كنندگان در نظر گرفته شده است.
یکه‌دهقان افزود: با رایزنی با مراکز ارائه‌دهنده‌ خدمات گردشگری، به تعداد زيادي از خانواده‌های مشارکت‌کننده جوایزی اهدا خواهد شد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


زنجیره ناکارآمدی مدیران بی‌تصمیم
محسن قدیری/ مدیرعامل سابق پتروپالایش اصفهان