۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
کد مطلب : ۱۵۹۴۵۶

رجیستری آیفون ۱۴ تکذیب شد

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تکذیب خبر رجیستر شدن آیفون ۱۴ که توسط رئیس سازمان ملی استاندارد مطرح شده بود گفت، طبق برنامه جمع آوری آیفون های قاچاق ۱۴ و ۱۵ در سطح بازار ادامه پیدا خواهد کرد.
رجیستری آیفون ۱۴ تکذیب شد
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تکذیب خبر رجیستر شدن آیفون ۱۴ که توسط رئیس سازمان ملی استاندارد مطرح شده بود گفت، طبق برنامه جمع آوری آیفون های قاچاق ۱۴ و ۱۵ در سطح بازار ادامه پیدا خواهد کرد.
 حمیدرضا دهقانی نیا، سخنگوی ستاد مباره با قاچاق کالا و ارز در با اشاره به تداوم ممنوعیت واردات مسافری و تجاری ایفون های 14 و 15 گفت: پیرو ابلاغیه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در هفته گذشته فرایند جمع آوری گوشی های آیفون قاچاق 14 و 15  از بازار آغاز شده و این روند ادامه داشته و خللی در اجرای آن صورت نگرفته است.
وی با تکذیب اظهارات رئیس سازمان ملی استاندارد در خصوص ریجیستری آیفون 14 گفت: موضوع رجیستر شدن یا نشدن تلفن های همراه مربوط به حوزه ی استاندارد نیست و نباید در این خصوص اظهار نظری صورت گیرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی