۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
کد مطلب : ۱۷۴۶۱۴

عرضه بنزین سوپر وارداتی از فردا آغاز می‌شود

مهاجرانی گفت: عرضه بنزین سوپر وارداتی از فردا -یکشنبه دوم آذرماه- انجام می‌شود. با این عرضه، هیچ تغییری در میزان و نرخ بنزین سهمیه‌ای صورت نمی‌گیرد و این بنزین صرفا در راستای مصوبه دولت و برای رفع نیاز برخی از اقشار مردم وارد شده است.
عرضه بنزین سوپر وارداتی از فردا آغاز می‌شود
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،سخنگوی دولت با اعلام اینکه عرضه بنزین سوپر از فردا آغاز می‌شود، گفت: با وجود این عرضه، هیچ‌گونه تغییری در بنزین سهمیه‌ای اول و دوم ایجاد نمی‌شود.
  فاطمه مهاجرانی امروز (شنبه، اول آذر) با حضور در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: عرضه بنزین سوپر وارداتی همسو با مصوبه دولت و بنا بر نیاز برخی اقشار مردم وارد شده و کاملاً از موضوع قیمت بنزین معمول مجزاست، بنابراین هیچ‌گونه تغییری در بنزین سهمیه‌ای اول و دوم ایجاد نمی‌شود.
یادآوری می‌شود، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت هفته گذشته در حاشیه نشست هیئت دولت در پاسخ به این پرسش که بنزین سوپر وارداتی چه زمانی عرضه می‌شود، پاسخ داد: بنزین سوپر ان‌شاءالله هفته آینده در بورس انرژی عرضه می‌شود. بخش خصوصی واردکننده این بنزین است و متناسب با هزینه تمام‌شده عرضه می‌شود. قیمت پایه‌ای که بورس برای آن در نظر گرفته، کمی بیش از ۶۵ هزار تومان است. طبیعتاً ممکن است هزینه‌های جانبی هم داشته باشد که عرض کردم مربوط به حمل‌ونقل، توزیع و عوارض قانونی است و بعد از نهایی شدن، در زمان ارائه مشخص می‌شود.
 
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی