۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
کد مطلب : ۱۵۷۸۲۳

بازدید نبیه بری و میقاتی از سکوی حفاری لبنان

هم زمان با آغاز عملیات لجستیکی برای حفاری و اکتشاف نفت و گاز در بلوک شماره ۹ آب‌های لبنان، رئیس پارلمان و نخست‌وزیر دولت موقت این کشور به سمت سکوی حفاری در این بلوک حرکت کردند تا بر روند عملیات مذکور نظارت کنند.
بازدید نبیه بری و میقاتی از سکوی حفاری لبنان
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،درحالی که از اواخر هفته گذشته عملیات حفاری و اکتشاف نفت و گاز در بلوک شماره 9 در آب‌های لبنان آغاز شده، امروز «نبیه بری» رئیس پارلمان و «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر دولت موقت لبنان به فرودگاه بیروت رفتند تا از آنجا به سمت سکوی اکتشاف انرژی در بلوک شماره 9 حرکت کنند.
«علی حمیه» وزیر حمل و نقل و اشتغال عمومی و «ولید فیاض» وزیر انرژی در دولت پیشبرد امور لبنان نیز در هیئت همراه میقاتی و نبیه بری حضور داشتند.
نبیه بری در این زمینه اعلام کرد، در این فضای تاریک کشور شاهد یک روز شادی هستیم و من سال‌ها تلاش کردم تا توافق چارچوبی (مربوط به ترسیم مرزهای دریایی لبنان و فلسطین اشغالی) که در اکتبر 2020 اعلام کرده بودم به نتیجه برسد.
وی افزود، امیدوارم که آغاز عملیات حفاری و اکتشاف انرژی مقدمه‌ای برای حل بحران اقتصادی لبنان باشد و همچنین لبنانی‌ها بتوانند بر سر انتخاب رئیس جمهور به عنوان آغاز راه حل بحران سیاسی کشور که اکنون با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم، به توافق برسند.
روز چهارشنبه هفته گذشته لبنان از آغاز عملیات حفاری و اکتشاف نفت در بلوک شماره 9 آب‌های این کشور خبر داد. این عملیات حدود 10 ماه بعد از ترسیم مرزهای دریایی لبنان و فلسطین اشغالی انجام می‌شود. ترسیم این مرزها بعد از آن انجام شد که حزب‌الله با ترسیم معادلات جدید مقابل رژیم اشغالگر توانست آمریکا و اسرائیل را وادار کند که ثروت‌های دریایی لبنان را پس بدهند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


زنجیره ناکارآمدی مدیران بی‌تصمیم
محسن قدیری/ مدیرعامل سابق پتروپالایش اصفهان