۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۵
کد مطلب : ۱۶۱۱۲۵

واکنش وزارت بهداشت به فوت یک کودک در بیمارستان

دیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت درباره فوت این نوزاد در بیمارستان مفید تهران اظهار کرد: علت مرگ را باید پزشکی قانونی مشخص کند‌.
واکنش وزارت بهداشت به فوت یک کودک در بیمارستان
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت گفت: در صورت اثبات قصور پزشکی در پرونده فوت یک کودک در بیمارستان مفید، برخورد لازم از اخراج مرتکبین تا معرفی به مراجع قضایی انجام می‌شود.
روز گذشته خبری مبنی بر بازداشت 4 نفر از اعضای کادر درمان بیمارستان کودکان مفید در پی فوت یک کودک در این بیمارستان منتشر و اعلام شد که پرونده قضایی در همین رابطه تشکیل شده است‌.
علیرضا رحیم‌نیا؛ مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت درباره فوت این نوزاد در بیمارستان مفید تهران اظهار کرد: علت مرگ را باید پزشکی قانونی مشخص کند‌.
وی افزود: اگر قصوری انجام شده باشد، قطعاً برخورد لازم انجام خواهد شد.
رحیم‌نیا ادامه داد: در صورت اثبات قصور، اخراج مرتکبین و معرفی به مراجع قانونی قطعا انجام خواهد شد.
همچنین شمس‌الله نوری‌پور؛ رئیس بیمارستان کودکان مفید نیز درباره این موضوع اظهار کرد: بیمار مذکور ساعت 7 و 25 دقیقه وارد بیمارستان شده و ساعت 8 ویزیت شده و اقدامات درمانی برای او انجام گرفته است.
وی افزود: حدود 40 دقیقه بعد به دلیل وخامت حال بیمار و خون‌ریزی ریوی بیمار فوت کرده است.
منبع: تسنیم 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی